Sök utbildning 👉

Smartare nyhetsbrev med AI

Längd
5 timmar
Utbildningstakt
Deltid, distans
Studiestöd
Ej studiemedelsberättigad
Pris
2 495 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
När det passar dig. se detaljer
Utbildningsform
Distans
Språk
Svenska
Längd
5 timmar
Utbildningstakt
Deltid, distans
Studiestöd
Ej studiemedelsberättigad
Pris
2 495 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
När det passar dig. se detaljer
Utbildningsform
Distans
Språk
Svenska
Få mer information om utbildningen 👍

Om utbildningen

Gå kursen "Smartare nyhetsbrev med AI" och lär dig att skapa nyhetsbrev som verkligen engagerar och konverterar. Med hjälp av AI-teknik får du verktygen att analysera data, planera innehåll, och skapa texter och bilder som träffar rätt hos din målgrupp. Förvandla dina nyhetsbrev till kraftfulla marknadsföringsverktyg som levererar resultat.

I kursen får du lära dig principerna och teorierna bakom lyckade nyhetsbrev tillsammans med metoderna för att tillverka nyhetsbrev. Vi kommer gå igenom alla moment från att planera innehåll och göra målgrupper, till att skriva texter och göra bilder. För att du ska kunna förbättra resultatet från dina e-utskick, så lär du dig också att analysera data och statistik och omsätta det i planering av innehåll och målgrupper.

Det som skiljer den här kursen om att göra nyhetsbrev från andra är att här lär du dig inte sköta en programvara eller verktyg, utan du lär dig att sköta ett AI som gör jobbet åt dig. Det betyder att du inte behöver vara en mästare på statistik och siffror eller en kreativ stjärna som älskar att skriva. Men skulle det vara så att du är en fena på analys eller textskapande, så lär vi dig AI-verktyg som avlastar dig så du får mer tid till att göra jobbet du älskar.

AI-verktygen vi går igenom i kursen finns i gratisversioner och betalversioner. Fokus är på verktyg som kan svenska, är lätta att använda och som inte kräver avancerade förkunskaper som till exempel programmering. Flera av verktygen är tillägg i bland annat Adobe och Canva som många marknadsförare redan använder, 
Principerna och metoderna vi visar passar de vanligaste nyhetsbrevsverktygen på marknaden. De går att tillämpa på flera typer av företag: webbshop, konsulttjänster, b2b, medlemsorganisationer mfl.

Kursen innehåller inspelade föreläsningar och instruktioner, övningar och worksheets som kommer hjälpa dig under kursen och i ditt framtida jobb med nyhetsbrev.

För mer information om Smartare nyhetsbrev med AI, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande kursstarter

1 tillgängligt startdatum

När det passar dig.

  • Distans
  • Distans
  • Svenska

Varför välja Dinnovate Academy?

Du väljer studietakt

Distansutbildningar

Du väljer startdatum

Kostnader

Dinnovate erbjuder betalning genom följande betalningssätt via Klarna:
Betala direkt (kortbetalningar, banköverföring och Klarna Direkt), Betala senare (faktura) och Dela upp (delbetalningsplan 6, 12, 24 och 36 månader och flexibla betalningar)

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Smartare nyhetsbrev med AI

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Dinnovate Academy
Kungsportsavenyen 37
411 36 göteborg

Dinnovate Academy - Lär dig digital marknadsföring och försäljning på distans

Hos Dinnovate Academy kan du skaffa dig relevant kunskap genom kvalitetssäkrade kurser, under ledning av utbildare med stor branscherfarenhet. Kurserna är på svenska och du genomför dem helt online, i ditt eget tempo. Efter avslutad kurs får du ett certifikat...

Läs mer om Dinnovate Academy och visa alla utbildningar.

Highlights