Sök utbildning 👉

Certifierad programmerare Javascript - Programmering Fördjupning

Längd
80 timmar - Läs i din egen takt, helt på distans.
Pris
9 995 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
Valfritt se detaljer
Utbildningsform
Distans
Längd
80 timmar - Läs i din egen takt, helt på distans.
Pris
9 995 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
Valfritt se detaljer
Utbildningsform
Distans
Från 9 995 SEK inkl. moms / person

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Valfritt

  • Distans
  • Distans

Om utbildningen

Certifierad programmerare Javascript - Programmering Fördjupning

Lär dig JavaScript och TypeScript med Distansakademin – Din väg till en ny karriär inom programmering!

Är du nyfiken på programmering och vill fördjupa dig inom JavaScript. Då är vår utbildning i JavaScript Fördjupning perfekt för dig! Detta är en fördjupande utbildning helt på svenska och helt på distans. Det enda du behöver är en dator, internet och grundläggande om JavaScript, html, css, Node.JS och React. Du får ett Certifikat efter genomförd utbildning och godkänt arbetsprov. Detta certifikat kan fungera som underlag vid ansökning till exempelvis yrkeshögskolor med krav på förkunskap. 

Vad kommer du att lära dig? 

  • Efter kursen kommer du kunna bygga avancerade hemsidor med JavaScript, TypeScript, MongoDB och React samt ha kunskap om hur du skapar interaktiva och responsiva webbsidor som engagerar användarna. 
  • Under kursen visar vi dig de verktyg du behöver för att skriva och felsöka din kod. Alla program som används under kursen är helt gratis, det enda du behöver är en dator, internetuppkoppling och en vilja att utvecklas! 

Kursen bygger vidare på vår kurs ”Certifierad programmerare Javascript - Grundläggande Programmering” där du lär dig de grundläggande kunskaperna som behövs för denna kurs.I denna kurs kommer du få en djupare förståelse för ’, och kunskap och färdigheter inom, mer avancerad JavaScript samt TypeScript.

Målgrupp

Kursen kräver att du har grundläggande kunskaper om JavaScript, HTML, CSS, Node.JS och React. 

Kursen riktar sig till personer som vill utveckla och lära sig mer inom programmering med JavaScript och bygga vidare på en grundläggande förståelsen för hur man använder detta mångsidiga språk.  

En av de första frågorna du behöver ställa dig om du ska börja lära dig programmering är ”Har jag allt jag behöver för att sätta igång?”. Kraven på utrustningen du behöver för att kunna koda är inte höga alls. Du behöver egentligen bara en dator, inklusive tangentbord och mus, för att koda. Här kommer en lista med vad som absolut behövs, men också några saker som kan vara bra att ha.

Skicka en intresseanmälan och få första lektionen gratis

Varför välja Distansakademin i Sverige?

Utbildningen ges på svenska

Behov på

arbetsmarknaden

Kursledare från branschen

Material

  • Dator: för att lära dig programmering krävs ingen superdator. En Mac eller PC med 8 Gigabyte RAM-minne, modern processor, och 150 Gigabyte SSD- eller hårddisk-utrymme räcker definitivt. 
  • Egentligen räcker detta, förutsatt att datorn har ljud, bild, tangentbord, och mus kommer du inte behöva köpa någonting mer, men här är några tips på saker som kan göra livet lättare när du lär dig att koda. 
  • Extra skärmar: Fler skärmar tillåter dig att läsa på, eller titta på videoguider på ena skärmen samtidigt som du programmerar på den andra. En tredje skärm tillåter dig även att se det du bygger på ena skärmen, visa guiden på den andra, och visa koden på den tredje. 
  • Tangentbord: Ett ”riktigt” och ergonomiskt tangentbord, där alla knappar sitter där de ska (till skillnad från en laptop där vissa knappar flyttats på eller tagits bort helt) kommer göra det enklare för dig att vara produktiv och koda längre utan att få ont. 
  • Mus & musmatta: Trackpaden på en laptop kan fungera bra, men slår aldrig en riktig mus. Välj en mus som är ergonomisk och bekväm så att du kan sitta långe utan att händerna krampar. 
  • Hörlurar: Ett par riktigt bra hörlurar kan både avskärma dig från störande ljud, men kan även göra dina kodsessioner mycket behagligare ifall du är av typen som gillar att lyssna på musik när du koncentrerar dig. Hörlurar kan också göra det enklare för dig att höra vad som sägs i videor ifall du lär dig från videoguider.

Kursen är perfekt för dig som vill lära dig bygga enkla och avancerade hemsidor där du visuellt kan planera och skapa ditt arbete.

Examen & Intyg

Certifikat efter genomförd utbildning och godkänt arbetsprov. Detta certifikat kan fungera som underlag vid ansökning till exempelvis yrkeshögskolor med krav på förkunskap.Arbetysprovet bygger en god grund för en första egen portolio som kan användas vid jobbsökande.

Kursinnehåll

Lektion 1

I denna lektion lär vi oss om TypeScript. Vi kommer att titta på hur vi kan använda typer, variabler, interfaces och klasser i TypeScript för att skapa enklare och säkrare kod. 

Lektion 2

I denna lektion lär vi oss om Express.js med TypeScript. Vi kommer att titta på hur vi kan använda routing och middleware i Express.js för att skapa en backend för vår webbapplikation. 

Lektion 3

I denna lektion lär vi oss om autentisering i Express.js. Vi kommer att titta på hur vi kan skapa en inloggning och registrering för våra användare med hjälp av JWT. 

Lektion 4

I denna lektion lär vi oss om Next.js med TypeScript. Vi kommer att titta på hur vi kan använda Next.js för att skapa en frontend för vår webbapplikation. 

Lektion 5

I denna lektion lär vi oss om autentisering i Next.js. Vi kommer att titta på hur vi kan skydda våra sidor och resurser med autentisering. 

Lektion 6

I denna lektion lär vi oss om att skydda och hämta resurser i Express.js och Next.js. Vi kommer att titta på hur vi kan använda JWT för att skydda våra resurser och hur vi kan hämta data från vår backend till vår frontend. 

Lektion 7

I denna lektion lär vi oss om Docker och containerisering av applikationer. Vi kommer att titta på hur vi kan använda Docker för att paketera och distribuera vår webbapplikation. 

Lektion 8

I denna lektion lär vi oss om avancerad MongoDB med Mongoose. Vi kommer att titta på hur vi kan skapa modeller och relationer i vår databas för att lagra och hämta data till vår webbapplikation. 

Lektion 9 och 10

I dessa lektioner lär vi oss om att skapa en e-handelsapplikation med fullstack JavaScript. Vi kommer att använda de kunskaper vi har lärt oss i tidigare lektioner för att skapa en komplett webbapplikation med backend och frontend. Detta är en bra övning för att sammanfatta och tillämpa de olika koncepten vi har lärt oss under kursen.

Varför välja vår kurs? 

Det är enkelt att komma i gång och bygga vidare på din kunskap inom utveckling med JavaScript. Vi forsätter där vår grundläggande kurs avslutats och tar dig vidare från nybörjare till att du känner dig bekväm med mer avancerade programmeringskoncept. 

Kursen är helt på distans, vilket innebär att du kan lära dig i din egen takt och från valfri plats. Kursen går även utmärkt att genomföra bredvid andra studier eller arbete då du själv väljer hur snabbt du tar dig igenom kursen. 

Alla lektioner är på svenska, vilket är ett mycket uppskattat inslag bland våra deltagare. 

Behöver du hjälp eller har fastnat kan du när som helst ställa frågor till våra erfarna utbildare. 

Anmäl dig idag! Anmälan sker löpande så du kan starta, genomföra och slutföra helt enligt eget önskemål och helt i din egen takt. 

Ta steget mot att bli en webbutvecklare och öppna dörren till en värld av möjligheter. Anmäl dig till vår JavaScript-utbildning och börja din resa mot framtidens IT-karriär idag! 

Upplägg

80 studietimmar. Helt Distans. Du bestämmer själv din studietakt och hur du vill lägga upp dina studier som passar dig bäst. Studietiden kan variera från person till person men räkna med cirka 80 studietimmar för att slutföra de moment som utbildningen består av. Det finns inga hålltider eller deadlines så du kan enkelt kombinera dina studier med heltidsjobb eller föräldraledighet. 

Utbildningen är fördelad på 10 lektioner som täcker de mest centrala delarna av JavaScript-programmering. Tanken är att videoavsnitten varvas med praktiska uppgifter efter varje avsnitt. Videoavsnitten är tänkt som en röd tråd som leder dig genom alla 10 lektionerna. 

Under utbildningen kommer du att få en mängd praktiska uppgifter som du behöver göra för att befästa kunskapen som du tar till dig från avsnitten. Utan att göra dessa riskerar du att inte kunskapen fastnar.  

Förutom materialet, så kommer du under kursens gång att kunna ställa frågor till kursledaren dels via epost men även via Distansakademins egna community som ni får tillgång till helt gratis. 

Du kommer också att bjudas in till digitala träffar där du kan ställa frågor, diskutera olika frågor och ta del av inspirerande case.

Vänta inte – framtiden är din att skapa! 

Kostnader

Betalning sker med kort eller mot faktura och det finns även möjlighet att dela upp betalningen på upp till 12 månader räntefritt eller upp till 24 månader (ränta tillkommer). Detta görs via vår partner SVEA ekonomi.  

Ångerrätt 14 dagar gäller. 

Företag kan välja att betala med kort eller mot faktura. 

Kursledare

Linus Rudbeck 

Linus har en bakgrund inom utveckling, där han har levererat projekt direkt till kunder och även jobbat som konsult och varit en integrerad del av kundens team. Med sin breda erfarenhet och kompetens har Linus nu kompletterat med att lära ut programmering, där han verkligen brinner för att dela sin kunskap med andra. Han är en uppskattad och hyllad utbildare inom sitt område och har en passion för att hjälpa andra att nå sin fulla potential inom utveckling. 

Linus Java

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Certifierad programmerare Javascript - Programmering Fördjupning

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Distansakademin i Sverige
BAGARENS VÄG 4
567 32 Vaggeryd

Utbilda dig med Distansakademin

Onlinekurser inom marknadskommunikation, programmering och försäljning. Vi erbjuder utbildningar och kurser genom videor, texter, uppgifter, gemensamma projekt, live-föreläsningar och one to one-coaching. Utbildningarna har skapats i samarbete med Keystone Production. Distansakademins målsättning är att så många som möjligt ska lära...

Läs mer om Distansakademin i Sverige och visa alla utbildningar.

Highlights